Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

PEČENÉ OVAROVÉ KOLENO

0.0
PEČENÉ OVAROVÉ KOLENO

Potřebné ingredience

1 vepřové koleno,voda,10 kuliček pepře,5 kuliček nového koření,1 lžíce soli,5 bobkových listů,5 stroužků česneku,2 cibule

Postup přípravy

Koleno omyjeme,dáme do velkého kastrolu s vodou,kořením,solí.Vaříme pomalu asi 2 hodiny(dle velikosti kolena).poté necháme v teplém vývaru vychladnout.
Vychladlé koleno vykostíme,nakrájíme na menší porce,posypeme grilovacím kořením,nakrájenou cibulí a česnekem,podlijeme vývarem a pečeme zakryté asi 1,5 hodiny na 200°C.Potom odkryjeme a dopečeme do křupava.
Podáváme s chlebem,hořčicí a křenem.
Do křenu ještě nastrouhám jablíčko.
Chtěla jsem to vyfotit,ale nestihla jsem to.
BOHUŽEL,přítel byl rychlejší.......,-)

Ať vám chutná...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie